Dolu Kadehi Ters Tut

Etkinlik Detayları

  • Cuma | 13 Eylül 2024
  • 21:00
  • Maximum Uniq Açıkhava
  • 02123776700

1 Sunar: Dolu Kadehi Ters Tut / 13 Eylül – Maximum Uniq Açıkhava

Dolu Dolu Bir Yaz İçin Maximum Uniq’teyiz!

BKM Etkinlikleriyle; Maslak’ta, şehrin kalbinde, doğayla bütünleşmiş, ormanın içindeki muhteşem atmosferiyle dans etmek, eğlenmek, en sevdiğin sanatçının şarkılarına doyasıya eşlik etmek için bu yaz da Maximum Uniq Açıkhava’da buluşuyoruz.

Sahnenin 13 Eylül’deki sahibi, genç jenerasyonu kasıp kavuran ve kitleleri peşinde sürükleyen, yaptıkları müzik ile sektörde kalıcı yer edinmeyi başaran “Dolu Kadehi Ters Tut” grubunun olacak.

Dolu Kadehi Ters Tut Hakkında:

Yerli sahnenin popüler bağımsız ekibi Dolu Kadehi Ters Tut, 2014 yılı sonunda Mürsel Oğulcan Ava ve Uğurhan Özay tarafından kuruldu. İlk albümleri “Polonya’nın Başı Belada”yı 2015 sonunda evde kaydeden ikili, asıl ivmesini 2016’da kazandı ve DKTT kısa sürede en çok dinlenen projelerden biri haline geldi.

İlk stüdyo albümleri “Dünyanın En İyi Albümü”nü 2017’de, “Karanlık” albümlerini ise 2019’da yayınladılar. Kendi adlarını taşıyan ilk albümleri “DKTT”yi 2021’de tüm dijital platformlarda paylaştılar. Gerek internet üzerinden yayınladıkları işleri, gerek çektikleri klipleri, gerekse de konserleriyle ilgi çeken grup ülkenin dört bir yanında milyonlarca aktif dinleyiciye sahip.

+1 Sunar: Dolu Kadehi Ters Tut, 13 Eylül’de Maximum Uniq Açıkhava’da.

Konserde yerini almak için acele et.

“İş Bankası kartlarına %10, Privia Black ve Maximiles Black’e %20 indirim uygulanacak konserin biletleri satışta.